Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρευνα: To 25% των εργαζομένων της Ubisoft διαπίστωσε κακή συμπεριφορά στο χώρο εργασίας του

*
Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για την Ubisoft, αφού μια νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι 1 στους 4 υπαλλήλους της εταιρείας έχει βιώσει κακή συμπεριφορά στο χώρο εργασίας του. Η αποκάλυψη αυτή έγινε μέσω επικοινωνίας του Yves Guillemot στους υπαλλήλους της Ubisoft και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα GameSpot. Οι πρόσφατες ιστορίες είναι αρκετές και ο Guillemot σημείωσε πως επιβεβαιώνουν τους φόβους που είχαν αρχίσει να εμφανίζονται τους τελευταίους μήνες. Η κακή συμπεριφορά σε γυναίκες ήταν 30% μεγαλύτερη, ενώ μόλις το 66% των ερωτηθέντων απάντησε πως έχει αντιμετωπιστεί υποστηρικτικά από τη διοίκηση. Ο Guillemot τόνισε πως στόχος του είναι να αντιμετωπιστούν όλες αυτές οι περιπτώσεις μέσω ενός νέου υπεύθυνου για το προσωπικό, ενώ σημείωσε πως στόχος της Ubisoft είναι να αυξήσει το ποσοστό γυναικών υπαλλήλων της από το 22% στο 24% μέχρι το 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*